ΝΕΑ/ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Προστασία αιονόβιων ελαιοδένδρων από τον 2004Την ώρα που η ιστορική ελιά του Πλάτωνα στην Αθήνα, έχει αφεθεί στην τύχη της (και για να γίνουμε πιο σαφείς έχει υποστεί καταστροφές από τον ανθρώπινο παράγοντα), λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, στο Μαρκόπουλο Αττικής, εξακόσιες υπερωνόβιες ελιές που βρίσκονταν στην έκταση που κατασκευάζεται το Ολυμπιακό ιππικό κέντρο εμφυτεύτηκαν μέσα σε 10 ημέρες από την εταιρεία "Αθήνα 2004" για να διασωθούν.

Και οι 600 μεταφέρθηκαν με φορτηγά σε ένα ειδικά διαμορφωμένο φυτώριο, στον Μαραθώνα όπου θα συντηρηθούν για τα επόμενα 2 χρόνια μέχρι να αποφασιστεί ο χώρος στον οποίο θα επαναφυτευτούν.
Προηγούμενη Σελίδα        http://www.elaiolado.com        Προηγούμενη Σελίδα

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Βιολογικό ελαιόλαδο Ηρακλείου Κρήτης απο τον παραγωγό, πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας απο την Δ.Υ.Ο., έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, φετινό, ψυχρής έκθλιψης, 2,5 ευρω / κιλο, ελάχιστο 100 κιλά. Χωρίς ραντίσματα ούτε με βιολογικά σκευάσματα, δακοπαγίδες για προστασία. Χλωρά φυσική λίπανση με μυδική, βίκο και πρόβατα ελευθέρας βοσκής, αντί για λιπάσματα. Ελαφρύ ελαιόλαδο με χαμηλή οξύτητα μικρότερη απο 1 οξέο. Σταύρος τηλ. 2810542353 & 6973495960

Advertised by Ati Advertising on www.idx